ЦЕНТР АРТРОСКОПІЇ, ОРТОПЕДІЇ ТА ТРАВМАТОЛОГІЇ

субота з 09:00 по 15:00
Хірургічний корпус, 5-й поверх.
Телефон для запису на консультацію
Image Alt

Волинський обласний центр ортопедії, травматології і артроскопії

Live Surgery – Hip&Knee – From Surgeon to Surgeon

З 01.07.2024 по 03.07.2024 на базі Волинської обласного обласного Центру ортопедії, травматології та артроскопії були проведені лекційно-практичні курси “Live Surgery – Hip&Knee – From Surgeon to Surgeon”, основною тематикою яких було ендопротезування кульшового та колінного суглобів. Окрім того, учасники курсу мали можливість взяти участь у дискусії на інші тематики, як от ведення бойової травми, лікування переломів тазу та альтернативи артропластиці.

Курс містив у собі як теоретичну частину із лекційним матеріалом, так і практичну у вигляді Живої хірургії. Розглядалися усі питання стосовно ендопротезування кульшового та колінного суглобів – від історії, типів ендопротезів та необхідної для них логістики до реабілітації та лікування ускладнень

Після основної частини курсу проводилась дискусія та обговорення тяжких випадків, альтеранатив ендопротезуванню, веденню ускладнень спільно з д.м.н., проф. Філем Адріаном Юрійовичем, керівником Центру Каліщуком Олегом Павловичем та ортопедом-травматологом, артрологом Валігурським Михайлом Івановичем.

 

Це вже третя черга учасників курсу, і наша спільнота розростається, розширюючи свою географію! Цього разу для обміну досвідом нас відвідали ортопеди-травматологи із Києва, Черкас та Одеси. До цього участь брали ортопеди-травматологи із Рівненщини, Буковини, Тернопільщини, Одещини та Черкащини.

Безперервне навчання та покращення своїх вмінь є запорукою успішності кожного лікаря та ефективності лікування його пацієнтів. Живе спілкування із колегами, дискусія та Жива хірургія є ключем до цього. Усі учасники курсу отримали нові навички та вміння, а також покращили наявні. У майбутньому це дозволить їм ефективніше лікувати пацієнтів, зберігати та покращувати якість життя, навчати молодих колег.

Нагадуємо, що дані курси проводяться щомісячно на базі Волинського обласного регіонального Центру ортопедії, травматології та артроскопії. Їх тривалість – 3 дні. Кількість місць обмежена.

Записатись на курс:
Телефон: +380 63 581 48 16 , +380 66 888 81 68
Telegram: @ortoklinik_bro
Instagram: @ortoklinik.com.ua

 

м. Луцьк, проспект Президента Грушевського, 21, Волинський обласний регіональний центр ортопедії, травматології та артроскопії

Консультація